Notities


Introductie

PLNR biedt de mogelijkheid om notities en acties aan te maken die zichtbaar zijn voor zowel de aanmaker als de betreffende persoon. Dit vergemakkelijkt de communicatie en zorgt voor een helder overzicht van taken en aandachtspunten binnen uw team. Daarnaast kunt u deze functie gebruiken om persoonsgebonden rapporten bij te houden of om de voortgang van periodieke evaluatiegesprekken met werknemers te monitoren.


Dit artikel behandelt de volgende onderwerpen:

Notitieonderwerpen aanmaken

In het beheer, onder het tabblad "Notitie onderwerpen", kunt u onderwerpen voor notities creëren, voorzien van een beschrijving en activeren of deactiveren. U kunt deze onderwerpen ook bewerken en verwijderen.


Menu Notities

Onder het tabblad "Planning" vindt u "Notities". Hier kunt u nieuwe notities aanmaken, eerder gemaakte notities bekijken en sorteren op onderwerp, status (actief/inactief) en geadresseerde. 

In het onderstaande voorbeeld is een onderwerp gecreëerd en een persoonsgebonden notitie aangemaakt over een evaluatiegesprek met een medewerker.


Zoals het voorbeeld illustreert, kunt u een onderwerp locatiegebonden maken, zodat medewerkers hieraan rapportages of notities kunnen koppelen. Het is ook mogelijk om bestanden aan notities toe te voegen.


Notities weergeven in Personen

Onder het tabblad "Personen" en vervolgens "Notities" vindt u alle notities die aan een persoon zijn gekoppeld, inclusief geüploade bestanden. Bij een groot aantal notities kunt u deze sorteren op onderwerp en status in de balk erboven.


Notities weergeven in Planning

In "Vandaag" kunt u notities toevoegen in de planning door het betreffende onderdeel of persoon te selecteren. Naast de geplande tijdbalk ziet u een notitie-icoon. Door hierop te klikken, opent u een pop-up waarin u eenvoudig een notitie kunt aanmaken.


Beweeg uw muis over het notitie-icoon (zonder te klikken) om het volledige bericht van de notitie te bekijken.