Speciale dagen / Feestdagen


Introductie

Via de pagina "Feestdagen", toegankelijk via het beheer, kunt u dagen zoals feestdagen, activiteitsweken en andere speciale dagen registreren. Deze dagen worden in de agenda gemarkeerd met een specifieke kleur. Bij feestdagen verschijnt bovendien een extra knop waarmee u alle ingeplande personen in één keer op afwezigheid kunt zetten met de stand "Feestdag".


Dit artikel behandeld de volgende onderwerpen:


Feestdagen dag aanmaken

Op de pagina "Beheer", tabblad "Feestdagen", kunt u via de knop "Nieuw" een nieuwe feestdag aanmaken. Deze dag kan een enkele datum zijn of meerdere dagen omvatten, en kan eventueel jaarlijks worden herhaald. U kunt een specifieke kleur toewijzen aan de feestdag. Daarnaast kunt u de feestdag beperken tot een bepaald onderdeel of afdeling, of deze voor de hele organisatie instellen door het hoogste structuuronderdeel te selecteren en de optie "Onderliggende onderdelen meenemen" aan te vinken.
Alle personen op afwezigheid zetten met de stand "Feestdag"

Wanneer u een feestdag heeft aangemaakt en deze dag in de planning opent, verschijnt de knop "Feestdag" in de knoppenbalk. Met deze knop kunt u een geselecteerde groep of alle personen in één keer op afwezigheid zetten met de stand "Feestdag".